KLANT LOGIN

René van den Burg, Fotograaf.


Ik ben sinds 1978 met fotografie bezig, inmiddels al zo’n 36 jaar, waarvan 17 jaar als zelfstandig Fotograaf. Fotografie is altijd al mijn passie geweest. Precies die boodschap uitdragen die je klant voor ogen heeft zie ik telkens weer als uitdaging met de uiteindelijke foto(‘s) als beloning.

Mijn carriere is begonnen als laborant in een fotovakcentrale waar ik voor de professionele fotograaf de handvergrotingen verzorgde.
Via bruidsfotografie en fotografie voor de automotive branche ben ik bij Fokker Aircraft B.V. acht jaar lang één van de bedrijfsfotografen geweest tot aan het tragische moment dat deze prachtige fabriek failliet ging. Sinds die tijd ben ik als zelfstandig fotograaf verder gegaan met een rijke fotografische ervaring in diverse branches.

Je kunt bij mij terecht voor bedrijfsfotografie, reportagefotografie, productfotografie, portretfotografie en bedrijfsfilm, alle soorten beeld, stilstaand en bewegend op zakelijk gebied. Beeldbewerking (retouche) is een onderdeel van de fotografie waar je tegenwoordig niet meer zonder kunt. Het verfraaien van beelden is een wezenlijk onderdeel geworden van de fotografie waar ik mij dan ook in gespecialiseerd heb. En zoals het hoort zie je dat in mijn fotografie alleen terug in de hoge kwaliteit.Copyright 2012 René van den Burg - Alle rechten voorbehouden