KLANT LOGIN

Het belang van een professionele profielfoto voor LinkedIn


Image is everything .. een uitspraak van tientallen jaren geleden maar actueler dan ooit. In een tijd waarin de eerste indruk steeds belangrijker wordt zijn de profielfoto’s op de sociale netwerken enorm belangrijk. Zowel voor het individu als voor bedrijven.
 

Goede profielfoto voor individuen

Als je jouw carrière belangrijk vindt en graag aan de slag wilt, of wilt blijven, is een professionele foto op je LinkedIn profielpagina natuurlijk een logische zaak. Aangezien je LinkedIn profiel ook dienst doet als de online versie van je CV helpt een goede portretfoto je betrouwbaar en professioneel over te komen. Wist je ook dat meer dan 70% van het bedrijfsleven de Sociale media gebruiken bij het zoeken en werven van nieuw personeel?
 

Goede profielfoto voor bedrijven

We zien steeds meer dat bedrijven bekommeren om hun online imago. Kreten als webcare en reputatiemanagement zijn hier slechts voorbeelden van. In een (online) wereld waar identiteit, uitstraling en imago steeds belangrijker worden zijn ook de online profielen van de medewerkers van belang. Je wilt immers niet dat een lead op de profielpagina van één van je medewerkers terechtkomt en vervolgens een foto van je projectleider in carnavalskostuum ziet. Jouw personeel zegt namelijk heel wat over je bedrijf!
 

De kosten van professionele foto's voor LinkedIn en andere Sociale Media

Het zal duidelijk zijn dat je vandaag de dag niet meer onder professionele foto’s uitkomt. Foto’s die je helpen bij het creëren van de stijl en sfeer rondom jouw bedrijf en meehelpen aan je uitstraling. Als professioneel fotograaf verzorg ik al meer dan 30 jaar portretfotografie voor zowel kleine als grote bedrijven. Ik maak portretfoto’s voor online publicatie op de sociale en zakelijke netwerken zoals LinkedIn. Wil je een portretsessie binnen je bedrijf organiseren? Bel me dan op 06 - 51 38 65 17 of stuur even een mailtje!

De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de locatie. 


Copyright 2012 René van den Burg - Alle rechten voorbehouden